Vil Du Laste Ned Musikk? Les Dette Først

Det er viktig å forstå hva du gjør når du laster ned musikk til Internett. Nettet har de beste rådene for nedlasting av musikk. Denne artikkelen inneholder mange av disse verdifulle tipsene, så fortsett å lese.

Hvis du virkelig elsker en artist, kan du sjekke ut nettstedet deres for musikk. De fleste band opprettholder en online tilstedeværelse der de tilbyr informasjon om musikk og turer, og de vil noen ganger tilby gratis musikk der. Dette kan inneholde ellers uutgitte spor eller en sang fra et nytt album de prøver å promotere.

Free Music Archive og Internet Archive tilbyr gratis musikk som er helt lovlig å laste ned. Sjekk dem hvis du jobber med å bygge samlingen din. De inneholder ofte musikk fra uklare eller mindre kjente artister, og musikken strekker seg over hver sjanger. Nedlasting er enkelt når du er på nettstedet.

Før du laster ned musikk til et nytt nettsted, må du lese anmeldelser på nettstedet for å unngå å laste ned et virus. Les anmeldelser som snakker om skadelig programvare eller virus. Hvis det er anmeldelser som tyder på at nettstedet har ondsinnede filer, bør du unngå det. Selv om det ikke finnes dårlige anmeldelser, bør du fortsatt være forsiktig.

Mange artister har lagt ned sin egen musikk for nedlasting for under en dollar per sang. Dette er en god måte å få en kopi av favorittsangen din og lede all inntekt tilbake til artisten i stedet for til en tredjeparts distributør. Artisten får full betalt for arbeidet sitt, og du får en flott sang.

Sikkerhet er nøkkelen når det gjelder nedlasting av musikk. Det betyr at du ikke bør laste ned musikk gratis hvis den ikke tilbys direkte av artisten, produksjonsselskapet eller et annet salgsfremmende selskap. Hvis du gjør det, er det ulovlig, og du kan få store bøter hvis du blir tatt.

Peer to peer -programvare kan virke som en fin måte å få gratis musikk på, men faktum er at det åpner deg for virus, skadelig programvare og mer. For å holde datamaskinen fri for disse problemene, hold deg til nedlasting via iTunes eller fra nettbutikker som Amazon.com eller HMV.com.

Hvis pengene er trange, kan det være lurt å kjøpe en CD fra Amazon.com i stedet for å kjøpe et digitalt spor for 99 cent. CDer i disse dager, spesielt brukte på Amazon, er veldig billige. Du kan kjøpe mange av favorittene dine for bare noen få dollar. Når du får det, brenner du sangene fra CD -en for å gjøre dem digitale nedlastinger. Så for prisen på 1 eller 2 sanger har du nettopp fått 10 til 15 sanger.

Ethvert nettsted som tilbyr lovlig nedlasting av musikk, vil ha en merknad om opphavsrett et sted på nettstedet. Denne merknaden vil vise at nettstedets eiere er autorisert til å selge og distribuere musikken lovlig online. Denne merknaden skal også fortelle deg hva du er og ikke har lov til å gjøre med musikken etter at du har kjøpt.

Etter at du har fått mange gode råd, er det opp til deg å bruke det. Følg tipsene som presenteres her for å få stor suksess med å laste ned musikk. Det eneste som er bedre enn favorittlåtene dine, er å få favorittlåtene dine lovlig og billig.

Hva Du Bør Vite Om Nedlasting Av Musikk