Gode Råd Om Nedlasting Av Musikk

Med oppfinnelsen av Internett har det aldri vært enklere å laste ned musikk. Man trenger ikke lenger gå til butikken og kjøpe CDer; ett enkelt museklikk, og du kan få hvilken sang du vil. Her er litt informasjon om nedlasting av musikk for å hjelpe deg med å dra fordel av denne bekvemmeligheten.

Kontroller filstørrelsen når du laster ned musikk. De fleste musikkfiler er omtrent to til fem megabyte. Hvis du finner ut at en fil er mye mindre, kan det være en tekstfil forkledd som musikknedlasting. Ved å laste den ned kan du sette datamaskinen din i fare for virus og sette din personlige informasjon i fare.

Bruk forhåndsvisninger for å lytte til prøver før du betaler for et helt album. Forhåndsvisningene gir deg tilgang til lydklipp av hver sang før du kjøper den. Du finner dem alle populære nedlastingssteder. Dette sikrer at du ikke kjøper et album du hater.

Hvis du virkelig liker en artist, bør du alltid vurdere å kjøpe hele albumet i stedet for å kjøpe musikk spor for spor. Det er nesten alltid rimeligere å kjøpe et helt album enn det ville være å kjøpe 10 individuelle spor, så bruk av denne metoden vil spare deg for penger i det lange løp.

Se på størrelsen på filen før du åpner en musikkfil. Det er ikke vanskelig å laste ned feil ting. En fil du ikke hadde tenkt å laste ned, kan skade CPU -en din. Kontroller størrelsen på filen du har lastet ned. Slett alle filer som er større eller mindre enn forventet.

Hvis du kjøper musikken din via iTunes, må du betale ekstra penger for iTunes Match ($ 25 per år). Denne musikktjenesten gir deg tilgang til hele biblioteket ditt på nettet – ikke bare sangene du nylig har kjøpt. iTunes Match ser på alle sangene dine og matcher dem med en skyversjon. Det er en utmerket måte å øke det skybaserte musikkbiblioteket ditt.

Sikkerhet er nøkkelen når det gjelder nedlasting av musikk. Det betyr at du ikke bør laste ned musikk gratis hvis den ikke tilbys direkte av artisten, produksjonsselskapet eller et annet salgsfremmende selskap. Hvis du gjør det, er det ulovlig, og du kan få store bøter hvis du blir tatt.

Prøv å bare shoppe musikk av og til. Med nedlasting av musikk så lett tilgjengelig, kan det være plagsomt lett å bruke for mye og miste spenningen for musikk. Prøv å handle musikk bare en gang i måneden eller så. Frem til da, lag en liste over sanger du liker og band du vil høre mer fra.

Et nettsted som tilbyr lovlig musikknedlasting vil vanligvis ikke ha et stort utvalg av tilpassede filer og mikser. Dette er fordi de distribuerer musikken fra anerkjente etiketter. Hvis nettstedet har et dusin versjoner av sangen du leter etter, er du sannsynligvis ikke på et lovlig nedlastingssted.

Som denne artikkelen ovenfor allerede er nevnt, er det veldig enkelt å laste ned stort sett hvilken som helst sang du leter etter i disse dager. Men for å være sikker på at du virkelig drar fordel av det disse nedlastingene tilbyr, er det nyttig å ha informasjon. Bruk tipsene ovenfor og last ned musikk.

What To Know About Music Downloads